Hotell Havsbaden

Publicerat

Havsbaden är ett totalrenoverat sekelskiftshotell som bjuder på en unik och härlig marinupplevelse med havets vågor strax utanför dörren. Badet erbjuder spa, konferens och fest- och bröllopslokal. Vi har besökt Havsbadet och vårt omdöme hamnar naturligtvis på topp. Här kan du hitta ett lugn och härlig harmon med fokus på dig själv. Deras faciliteter hyser hela 13 olika konstellationer och pooler. Ångbastu, torrbastu, aromabastu, ljusterapibastu. Det finns med andra ord något som passa alla. Faciliteterna är utrustade med effektiv led belysning som inte bara ger ett bättre ljus i lokalerna utan också bidrar till en bättre miljö. Du har även en häftig och minst sagt unik SPA-bar nära till hands, behandlingsrum och skapelsen som går under namnet ”Velvet”. Utomhusområdet präglas av två fina pooler som inte lär göra någon besviken. Varav den ena är igång året runt och konstant hållen en perfekt temperatur på 38°C. Som ni märker så rekommenderar vi Hotell Havsbaden till dig som antingen bor eller ska resa till Stockholm.

Miljövänlig led belysning

Vi som är riktiga naturvänner tyckte det var extra intressant att Havsbadet präglas av ett underbart miljötänk. Led belysning släpper ut mindre koldioxid och bidrar inte till den globala uppvärmningen som traditionella ljuskällor likt halogen. Även du som privatperson kan faktiskt också införskaffa led lampor som sänker den total energiförbrukningen. Ljusgiganten.se är en av många butiker som erbjuder väldigt många olika led lampor till olika användningsområden men det gäller att veta vad man är ute efter. Det är alltså ingen omöjlighet att få det lika fint i hemmet som på Hotell Havsbaden. Här finner du också led belysning till bilen, jakt och vildmark men också en hel del belysningslösningar till hus och hem.